Moskisvet.com
Zaradi tega jo išče policija.

Erotika

Zaradi tega jo išče policija!

J.V.
24. 12. 2014 07.21
8

Gabi Grecko je še pred nekaj dnevi prah dvigovala s svojimi provokativnimi fotografijami, ki jih je objavila na družabnem omrežju, sedaj pa je že našla nov način za zbujanje pozornosti. 25-letna izbranka 71-letnega podjetnika Geoffreyja Edelstena se je po nakupovalnem centru sprehodila popolnoma gola, zaradi česar jo išče tudi policija.

Obiskovalci enega izmed nakupovalnih centrov v Melbournu so doživeli popoln šok, ko so zagledali popolnoma golo Gabi Grecko.

Medtem ko se je sprehajala po mestnih ulicah, so bili mimoidoči, med katerimi so bili tudi otroci, popolnoma zgroženi, zaradi tega pa jo išče tudi avstralska policija. Gabi je namreč prekršila kar nekaj zakonov, za kar bo morala prevzeti odgovornost.

»Nisem se slekla, da bi razjezila policijo! Tega ne bi nikoli storila,« je pojasnila 25-letnica in dodala: »To sem doživljala kot umetnost, kot nekaj strastnega. Ne sramujem se svojega telesa, nasprotno, zelo sem samozavestna.«

Zaradi tega jo išče policija.
Zaradi tega jo išče policija. FOTO: Twitter


 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376