Moskisvet.com
Melanie

Erotika

Slekla se je, ker je želela seksati v resničnostnem šovu

S.C.
15. 02. 2013 11.48
39

Ženske so pogosto pripravljene storiti vse, da bi le osvojile srce sanjskega moškega. V Nemčiji je zaradi tega, ker je po mnenju mnogih prestopila meje dobrega okusa, 24-letna Melanie trenutno glavna zvezda medijev.

V resničnostnem šovu Der Bachelor, ki je pravzaprav nemška različica Sanjskega moškega, kjer se več deklet poteguje za enega 'samca', si je pred dnevi ena izmed tekmovalk dovolila malce preveč. Po romantičnem zmenku v švicarskih Alpah z Janom, 36-letnim očetom dveh otrok, sta se vrnila v apartma, kjer bi preživela preostanek večera. Prepričana, da ji bo na ta način zagotovo uspelo osvojiti njegovo srce, se je 24-letna Melanie slekla do golega, se sanjskemu moškemu pridružila v jakuziju ter ga napeljevala k seksu. Ta se je zgrožen umaknil ter jo prosil, naj oddide. Osramočena Melanie je tako zaradi 'striptiza' izpadla iz šova, v svoj bran pa za nemški Bild dejala, da je bolje tako, saj ona potrebuje pravega moškega, Jan pa po njenem mnenju to zagotovo ni.

Melanie
Melanie FOTO:

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376