Moskisvet.com
šestletni raper - 5

Erotika

To pa ni več zabavno!

S.R.
04. 07. 2012 15.37
17

Takšnih stvari pa ne vidimo vsak dan. V večini raperskih videov smo sicer navajeni gledati napol gola dekleta v bikiniju ali drugih pomanjkljivih oblačilih, ki nato skačejo okoli pevca ali pa izvajajo seksi plesne korake, tokrat pa so mične gospodične v spotu, ki si ga lahko ogledate spodaj, milo rečeno sporne.

Je to primerno za šestletnika?
Je to primerno za šestletnika? FOTO: YouTube

Glavni zvezdnik spota je namreč Albert Roundtree Jr., tako kot se za pravi rap spodobi pa tudi v njegovem spotu ne manjka deklet v bikiniju, ki počnejo tisto, o čemer prepeva Albert, torej 'migajo z zadnjico' – kar v praksi pomeni naslov pesmi ''Booty Pop''. Tovrstno pozibavanje je seveda zelo seksi, tako da se vse skupaj, vsaj za moški del populacije, ne sliši prav nič slabo. Pač še en raperski video z obilico lepih napol golih deklet.
Vse lepo in prav, dokler ne izvemo, da je Albert Roundtree Jr. pravzaprav šestletni otrok. Gre za nadarjenega mladega talenta iz južne Floride, ki že od svojih štirih let igra klavir in poje. Njegov najnovejši glasbeni video, poimenovan ''Booty Poop'', je tako sprožil kar precej polemik o tem, ali so takšen stil, besedilo in predvsem družba napol golih deklet primerni za šestletnika. Videospot je celo tako seksi, da so ga na spletnem portalu YouTube označili za vsebino, ki ni primerna za vse starosti, zato se je pred ogledom posnetka treba prijaviti. Sicer je na portalu cel kup glasbenih spotov, za ogled katerih se morate predhodno prijaviti, vendar v njih običajno ne nastopajo šestletni otroci.
Oglejte si videospot za pesem ''Booty Pop'' ter sami presodite, ali je mali raper v družbi seksi deklet prisrčen ali pa gre vse skupaj malce čez mejo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376