Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Šest let po Big Brotherju dokazala, da je še vedno 'poredna'

S.C.
13. 06. 2013 08.55
6

Tik pred novo sezono britanskega Big Brotherja je nekdanja stanovalka slavne hiše odvrgla krpice za revijo ZOO in dokazala, da je tudi šest let kasneje upravičeno označujejo za eno najprivlačnejših, a tudi 'zlobnih' zvezdnic omenjenega resničnostnega šova. Bila naj bi prava 'bad girl'.

Charley Uchea, ki bo zadnji dan junija dopolnila 28 let, ima vse kar je potrebno, da jo imajo moški radi – karizmo, lepoto, čudovit nasmeh in bujne obline. Lahko bi rekli, da kar prekipeva od seksualne energije. Za tiste, ki ste pozabili, kdo je v Londonu rojena temnolasa lepotička, naj vas spomnimo, da se je širši javnosti predstavila kot ena izmed udeleženk 8. sezone britanskega Big Brotherja leta 2007. A čeprav je od konca šova minilo že šest let, so si jo predvsem tamkajšnji gledalci še kako zapomnili, saj so jo takrat označili za eno najprivlačnejših stanovalk slavne hiše, z leti pa je postala ne le zrelejša, pač pa po mnenju mnogih še privlačnejša, čeprav v hiši ni bila ravno priljubljena, saj so jo označili za pravi 'bitch'. Da pa je še vedno 'huda mačka', je dokazala ravno te dni, ko je pomanjkljivo oblečena (ali bolje rečeno slečena) pozirala za revijo ZOO, kjer je med drugim priznala, da jo še vedno oboževalci oblegajo na vsakem koraku in se želijo slikati z njo. Glede na to, da se je fotografirala tik pred začetkom nove sezone Big Brotherja, so jo vprašali tudi, kakšen je ključ do uspeha v šovu. "Velike prsi definitivno pomagajo, dobro pa je tudi, če si zabavna oseba," je priznala in jasno je, da v to ’kategorijo’ uvršča tudi sebe.

Sicer pa se Charley še vedno veliko pojavlja na televiziji in dela kot model, pri čemer ji je bilo sodelovanje v šovu v veliko pomoč. Pred tem je namreč plesala v nekem nočnem klubu, kar je šlo medijem še kako v nos. V neki reviji so jo obsodili, da je nekoč delala kot prostitutka, zaradi česar je vložila tožbo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497