Moskisvet.com
seks v parku

Erotika

Kje je meja?! Seksala pred otroškim igriščem!

N.J.
02. 02. 2015 08.15
18

Gola in sredi dneva sta se prepustila strastem v javnem parku. Morda ne bi nikogar tako zelo zmotilo, če ne bi bil ta park ravno nasproti cerkve in mestnega igrišča.

seks v parku
seks v parku FOTO:

Zgodilo se je v Italiji v mestu Capaccio Paestum v provinci Salerno. Prizor je posnelo kar nekaj mimoidočih, ki so videoposnetek objavili na spletu in zadevo prijavili pristojnim oblastem.

Video so ekskluzivno objavili na italijanskem mediju Styletv.it, javnost pa je početje para ostro obsodila zaradi dejstva, da se je vse skupaj odvijalo v bližini otrok. "V tem parku se igra ogromno otrok," so ogorčeni tamkajšnji prebivalci. Par pa se menda ni prvič znašel na tapeti zaradi seksa v javnosti. Kot so še komentirali prebivalci, se zaljubljenca menda pogosto srečujeta v parku, kjer spolno občujeta. Dejstvo, da sta to počela sredi belega dne, ko se tam tre množica otrok, pa je bila za mnoge kaplja čez rob.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376