Moskisvet.com
Alessandra in Barbara

Erotika

Še ena lezbična provokacija?!

N.J.
29. 05. 2013 08.08
0

Barbara Guerra in Alessandra Sorcinelli, italijanski Blackdashian, kakor sta se sami poimenovali v čast sestram Kardashian, znata pritegniti pozornost javnosti. Enkrat na takšen način, drugič na drugačen, a nekaj je gotovo – vedno sta skrajno provokativni.

Alessandra in Barbara
Alessandra in Barbara FOTO: Twitter
Prijateljstvo ali ljubezen?

Nerazdružljivi italijanski prijateljici Barbara Guerra in Alessandra Sorcinelli, ki sta si v čast slavnim sestram nadeli umetniško ime Blackdashian, ki je pravzaprav postalo že njun zaščitni znak, sta svoje oboževalce na družbenem omrežju Twitter presenetili z novo fotografijo. Ovekovečili sta se med poljubljanjem, fotografijo pa je objavila Barbara in zraven pripisala: "I love you my sexy #blackdashian."

To ni bilo prvič

Pikantne fotografije, ob katerih se sline pocedijo marsikateremu moškemu, sta italijanski starleti objavili že večkrat, večkrat pa sta tudi poskrbeli za zabavo vseh, ki ju obkrožajo.

Pred časom sta tako v eni od milanskih trgovin s spodnjim perilom priredili pravi šov, oblečeni zgolj v tangice, minimalistične spodnjice, bodije, modrčke in druge erotične kose perila sta hodili po trgovini in nastavljali svoji zadnjici fotografskim objektivom. Na Twitterju pa sta razveselili tudi že z drugimi izzivalnimi fotografijami – na eni se goli prepuščata užitkom prhe, na drugih pa se predajata strastem na eksotični plaži ...

Blackdashians - 2
Blackdashians - 2 FOTO: Instagram

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479