Moskisvet.com
analni seks

Erotika

Resnica o analnem seksu

N.J.
13. 11. 2012 14.10
66

Čeprav ga številni prakticirajo, v njem uživajo, veliko jih pa tudi o njem sanjari, analni seks še vedno velja za tabu temo. O njem tisti, ki ga še niso preizkusili, malo vedo, zanima pa jih prav vse – od tega, ali boli, kakšen je občutek, pa do tega, kako 'umazan' je. Razkrivamo!

Analni seks ni rezerviran zgolj za tiste bolj drzne in pokvarjene. Postaja vse bolj pogosta praksa parov po celem svetu. Kljub temu pa večina o njem ne upa govoriti na glas. Prav tako si številni ne upajo partnerju ali partnerici zaupati, da si ga želijo preizkusiti. Če si želite svojo boljšo polovico prepričati v analni seks, predstavljamo nekaj ključnih dejstev, ki jih morate poznati – tako vi kot tudi ona.

Najprej morate sprejeti dejstvo, da bo vaša partnerica nad idejo o analnem seksu ali navdušena ali popolnoma nastrojena. Odvisno od njenih preteklih izkušenj, govoric, ki jih je slišala ... Vmesne faze po navadi ni. Ženske, ki so se z analnim seksom že srečale, so namreč izkusile enega od dveh občutkov: bolečino ali užitek. Če je izkusila bolečino, se z njim ne bo hotela več srečati. V tem primeru se boste morali resnično potruditi, če jo boste prepričali v ponovni poskus, da bo ta izkušnja zanjo prijetna in neboleča. Če je na analni seks pripravljena in v njem uživa, pa je vse, kar boste potrebovali, le veliko potrpežljivosti, nežnosti in domišljije – preizkušata namreč lahko različne položaje, da ga popestrita in naredita čim bolj udobnega za oba.

analni seks
analni seks FOTO: Thinkstock
Najpogostejši razlogi za analni seks

Občutek je dober. Ženske uživajo v analnem seksu, saj je občutek izjemen, popolnoma drugačen kot pri običajnem. Gre za občutek, na katerega ni navajena, zaradi česar bo še bolj uživala. Po drugi strani bo njena zadnjična odprtina vaš penis popolnoma posrkala vase, kakor vakuum, zaradi česar boste v analnem seksu uživali tudi vi. Med analnim seksom se ne pozabite igrati tudi z njenim klitorisom, saj bo izkušnja zanjo tako še prijetnejša.

Nagajivo. Praktično ni ženske, ki si ne bi skrivaj želela biti 'poredna'. Prav to je razlog, zakaj nekateri obožujejo šolske uniforme in lisice. Kar je prepovedano, je najbolj sladko in predstavlja največjo skušnjavo. Analni seks je torej nekaj, kar lahko počneta skrivaj in nihče ne bo nikoli izvedel, kako 'poredni' ste, razen vas, seveda, in vaše partnerice. Poleg tega vaju bo to še bolj združilo, pa še zabavno je početi skupaj nekaj, kar je za oba prvič – ali pa le za enega od vaju.

Najpogostejši razlogi proti analnemu seksu

Je boleč. Drži – analni seks je lahko boleč kot hudič. Rektum namreč ni narejen za to, da sprejema stvari, temveč da jih izloča. Vagina je izjemno raztegljiva in pripravljena, da sprejme vase vaš penis, rektum pa te sposobnosti nima. Dobra novica pa je, da se bolečini lahko izogneta, in sicer tako, da njen rektum pripravite na vstop penisa. 'Zmehčajte' ga z jezikom, uporabite prste, ne pozabita na lubrikant, s penisom pa v njeno zadnjico vstopajte počasi in z občutkom.

Je umazan. Ženske veliko pozornosti in časa namenijo temu, da so vedno videti lepe, čiste, urejene in dišeče. Tako je zadnja stvar, o kateri sanja vaša boljša polovica, da bi jo videli umazano, da bi se kaj 'prijelo' na vaš penis, kaj šele da bi bila sama prekrita z lastnimi izločki. Prepričana je, da v vaših očeh ne bo več ista lepotica kot prej, da ne boste več toliko hrepeneli po njeni bližini in da si nikakor ne boste mogli izbiti te umazane slike iz glave. To je tudi eden poglavitnih vzrokov, zakaj ženske zavračajo analni seks. Če bo pred analnim seksom sprala svojo zadnjično odprtino, morda celo s pomočjo klistirja, ali pa jo zgolj dobro umila, in poskrbela, da bo opravila veliko potrebo približno uro pred dogodkom, se vama ni treba bati, da bi med seksom prišlo do kakšne umazaniije in neljubega pripetljaja.

analni seks
analni seks FOTO: Thinkstock

Zapomnite si!

Lubrikant je vaš najboljši prijatelj. Za razliko od vagine se rektum ne more navlažiti sam. Če boste skušali prodreti s penisom v njen anus, ne da bi ga prej 'podmazali', pa izkušnja zagotovo ne bo preveč prijetna – ne zanjo in ne za vas. Uporabite lubrikant na silikonski osnovi.

Ne pozabita na preidgro. Predigra je osnova. Lotite se je na vse načine, z jezikom, prsti, poljubljajte jo, božajte, in to po celem telesu, še posebej pa se posvetite njenemu mednožju in celotnemu predelu genitalij. Ko bo ogreta, razigrana, pohotna in se bo počutila neizmerno privlačno, bo njeno telo postalo veliko bolj dovzetno za analni seks. Z drugimi besedami povedano pripravite jo do tega, da bo hrepenela po analnem seksu, ne da si ga bo samo želela. Ko se boste tedaj s prsti približali njenemu anusu, bo začela stokati od ugodja in z gibi nakazovati, da imate 'prost vstop'. Najprej jo samo dražite, pri tem pa ji ne tlačite še ničesar v anus, poljubljajte jo, naj se sprosti in počuti občudovano, nato pa počasi v akcijo.

Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. In pri analnem seksu ni prav nič drugače. Prej kot se ga bosta lotila, prej se bo navadila nanj in bolj odprta bo za vsak 'naslednjič'. Če boste že pri prvem poskusu vse 'zafurali', pa se kar poslovite od naslednjega analnega seksa – vsaj do trenutka, ko bo prvega katastrofalnega pozabila. Zato se potrudite, bodite nežni, pazljivi in potrpežljivi.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (66)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414