Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Nujno potrebuje večje

Ni.J.
19. 06. 2012 11.52
10

Nekdanja zvezdnica resničnostnega šova The Only Way is Essex Amy Childs si je privoščila nekaj sprostitve pod sončnimi žarki. Nedavno je izjavila, da si želi večjega oprsja, ker je s sedanjim nezadovoljna – pa ga res potrebuje?

Prejšnji teden se je Amy Childs mudila v Dubaju, kjer je v izjemno drznih kopalkah svojo kožo nastavljala sončnim žarkom. Njen zlat ’monokini’ je sicer komaj zadrževal vsebino, kljub temu pa je nekdanja britanska zvezdnica resničnostnega šova The Only Way is Essex nedavno izjavila, da s svojim oprsjem ni zadovoljna.

Ko sem si dala prvič povečati prsi, so bile lepo privzdignjene in čvrste,″ je povedala za new!magazine. ″Vsi vsadki sčasoma upadejo, moji pa so še posebej. Morda zato, ker sem bila še mlada in sem se še razvijala, ko sem odšla na poseg. Sedaj sem se s kirurgi že vse dogovorila in košarico si bom povečala za dve številki.″

Sodeč po teh fotografijah, Amy v bistvu ne potrebuje nobenega lepotnega posega, sicer pa je vse stvar okusa posameznika, mar ne?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376