Moskisvet.com
Lauren Foster - 3

Erotika

Tega ne bi nikoli ugotovili!

N.J.
05. 07. 2013 12.46
3

Lauren Foster velja za eno najbolj prepoznavnih transseksualk na svetu. V žensko se je spremenila pri 18 letih, danes, ko šteje že 56 pomladi pa svoje žensko telo še kako ponosno razstavlja in nastavlja fotografom. Marsikdo pa sploh ne bi nikoli opazil, da se za ženskim telesom v resnici skriva 'bivši moški'.

Lauren Foster - 3
Lauren Foster - 3 FOTO: Twitter

Lauren Foster uživa v provokativnih, dvounmnih in drznih izjavah in objavah na družbenih omrežjih. Dolgonoga in natrenirana plavolaska s telesom, ki ji ga zavidajo mnoge 'prave' ženske, zavede in zapelje mnoge moške. Predvsem mlade, ki ponosno pozirajo zraven nje.

Bogata preteklost

Lauren Foster se je rodila leta 1957 - kot moški. Živela in odraščala je v Durbanu v Južnoafriški republiki, pri 18 letih pa je s podporo staršev in pomočjo kirurga Derka Crichtona uspešno prestala poseg za spremembo spola. Zatem je začela delati kot model v Johannesburgu in Parizu, kjer je redno polnila revije in nastopala v oglasih.

Prvi pravi preboj v svet blišča in glamurja pa ji je uspel leta 1980, ko jo je najel Vogue in ji namenil kar 6 strani. Toda ta slava ni trajala dolgo. Tabloid Scope je namreč razkril njeno skrivnost - da se je rodila kot moški - in takrat je bila s strani medijev deležna popolnega prezira. Leta 1984, ko se je v medije prebila tudi transseksualka Teri Toye pa je Lauren najela revija Circulate in ji namenila šest strani.

Zatem je delala kot menedžerka za Grace Jones in Boy Georgea, nato pa je 12 let delala kot promotorka zabav. Njena najbolj znana romanca je bila z modnim oblikovalcem Egonom Von Furstenburgom in mehiškim načelnikom policija Arturom Durazom Morenom.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492