Moskisvet.com
Lepotica, ki ima kaj pokazati - 7

Erotika

Prva, ki se bo slekla

M. J.
26. 07. 2012 09.31
3

Bollywoodska lepotica bo postala prva Indijka, ki se bo slekla za eno izmed najbolj znanih moških revij. Ob tem je tudi priznala, da odločitev o slačenju ni bila niti malo lahka.

28-letna Sherlyn Chopra bo naslovnico revije krasila v novembru, za BBC pa je izjavila, kako ni želela izpustiti priložnosti za sodelovanje v projektu Hugha Hefnerja. Ponudbo, ki se ne pojavi ravno pogosto, je takoj sprejela, obenem pa tudi priznala, da golo poziranje ni tako enostavno, kot si je predstavljala.

"Ni preprosto pozirati gol pred objektivi in biti istočasno videti popolno," je razkrila ena izmed bolj znanih indijskih igralk.
"Ni preprosto pozirati gol pred objektivi in biti istočasno videti popolno," je razkrila ena izmed bolj znanih indijskih igralk. FOTO: Twitter
"Ni preprosto pozirati gol pred objektivi in biti istočasno videti popolno," je razkrila ena izmed bolj znanih indijskih igralk, ki se lahko pohvali s številnimi vlogami v Bollywoodu. Kakšne bodo reakcije prebivalcev Indije, ki veljajo za kontroverzne, sicer ni znano, dejstvo pa je, da je ta moška revija v Indiji prepovedana, do nje pa je mogoče dostopati na svetovnem spletu. Toda kljub kritikam in težavam, s katerimi se bo morala Sherlyn ukvarjati, je na svojo odločitev izredno ponosna.
"Bom prva Indijka, ki se bom slekla za to revijo, in nihče mi ne more odvzeti tega naslova," je izjavila in dodala, da ji je bila ob tem sestra v veliko podporo. No, svoji mami tega še ni omenila, novico pa ji namerava sporočiti v kratkem. Chopra je nekaj časa preživela v Playboyevi vili v Los Angelesu, kjer se je družila z ostalimi zajčicami in spoznala Hugha Hefnerja. Kot je kasneje dejala, jo je navdušilo vse, kar je videla.
V Indiji je prikazovanje golote še vedno velik tabu.
V Indiji je prikazovanje golote še vedno velik tabu. FOTO: Twitter

"Hugh je moj idol, ker živi, kakor želi," je izjavila očitno navdušena nad Hefnerjem, ki je s prodajo moške revije začel v letu 1953. Ta velja za eno izmed najbolj znanih svetovnih znamk, ki pa je zaradi eksplicitne vsebine prepovedana v mnogih delih Azije. No, zahvaljujoč hrabrim in ambicioznim lepoticam se morda konservatizem v del delih sveta le nekoliko omehča in ljudem ponudi tudi nekoliko več golote.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376