Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Prizor, o katerem sanjajo vsi paparaci

S.C.
21. 06. 2013 14.59
14

21-letna Kate Upton se še kako zaveda svojih atributov in zdi se, da komaj čaka, da jo paparaci ujamejo v kakšnem kočljivem položaju, recimo v preozkih bikinkah, iz katerih kar kipijo njene bujne obline, ali pa, tako kot nazadnje, kar zgoraj brez.

Že odkar je pred dobrim letom, ko se je pojavila na naslovnici revije Sports Illustrated (poletna izdaja kopalk), zaslovela, so mnenja o mladi ameriški igralk in manekenki Kate Upton deljena. Mnogi ji očitajo, da je njena postava preprosto neprimerna za na modne piste ter da na naslovnicah modnih revij nima kaj iskati, spet drugi jo podpirajo in jo zaradi baročnih oblin naravnost obožujejo. Kakorkoli, prah dviguje, kjer koli se pojavi, za dobrim ’konjem’ pa se vedno praši, pravijo. Svoje bujne obline ima rada in jih s ponosom razkazuje na vsakem koraki, vsekakor pa jih zna dobro vnovčiti sebi v prid.

Tudi kadar v bližini ni profesionalnih fotografov in bi se lahko malce umaknila v osamo, se ne more. Očitno hlepi po pozornosti, kar je dokazala tudi te dni, ko se je morskim užitkov v družbi neznanega moškega predajala na eni izmed plaž na Havajih. In na srečo paparacev in nas, navadnih smrtinkov, je bila brez zgornjega dela kopalk. Uf, je sploh potreben še dodaten komentar. Škoda le, da fotografije niso posnete od blizu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492