Moskisvet.com
Seks v javnosti

Erotika

Prepovedane lokacije za seks!

S.C.
07. 01. 2015 07.24
18

Seks na javnem mestu zna biti še kako vznemirljiv, saj je odlična popestritev rutine v razmerju. A vendarle obstajajo določeni kraji, ki niso ravno idealni za predajanje strastem. Poglejmo, kateri!

V taksiju

Zagotovo ste v kakšnem filmu že videli noro seksi sceno, ko sta dva potešila svoje strasti in potrebe na zadnjem sedežu taksija. No, v resnici je seks v taksiju vse prej kot vznemirljiv. Če se v filmih voznik pretvarja ,kot da nič ne vidi in ne sliši, naj vas to ne zavede. Če boste pri nas poskušali kar koli porednega, ne samo da bo vse vlekel na ušesa in kukal v ogledalo, prej vas bo nadrl in po možnosti ’vrgel ven’ iz vozila. Če pa slučajno naletite na bolj strpnega voznika, ki ga tovrstne packarije ne motijo, bo o vajinih igricah na umazanem zadnjem sedežu na dolgo in široko razlagal vsem naslednjim strankam, ni pa niti dvakrat za reči, da ne bi na skrivaj tudi snemal in tako lahko postanete nova zvezda YouTubea in drugih portalov.

Na pokopališču

Sicer bo zagotovo marsikdo med vami le zmajal z glavo, češ da vam kaj takega nikoli ne bi prišlo na misel, a ljudje smo različni in imamo različne fetiše in fantazije. Seks na pokopališču ali v cerkvi ni nobena nova pogruntavščina, že samo v medijih se je pojavilo kar nekaj fotografij in celo posnetkov ’pogumnih’ parov, ki so si ga privoščili, koliko je šele tistih, ki jih niso zalotili. Če ste tudi vi eden izmed tistih, ki jih privlači tovrstno sproščanje adrenalina, vseeno iz spoštovanja do umrlih in vernih duš poiščite kakšen primernejši prostor za mesene užitke.


Na WC-ju v nočnem klubu

Zagotovo vam je poznana situacija, ko se z družbo v petek zvečer odpravite ven na zabavo, zvrnete kozarček, dva, pet oziroma kolikor pač gre, okoli vas pa se v seksi ritmu zvijajo na pol gole lepotice. Z eno se malce bolj zbližata, dokler vama ne popustijo zavore in bi se najraje drug drugemu popolnoma predala kar na plesišču ali za šankom. Ponavadi se ’novonastali’ parčki zatečejo kar na WC; kako so videti javna stranišča v nočnih klubih, pa verjetno ni potrebno posebej poudarjati, kajne? Vse polito, polno cigaretnih ogorkov, ker pač nekateri ne morejo kaditi zunaj, na tleh kakšen uporabljen vložek ali tampon, po možnosti še pobruhano, pokrov školjke pa polomljen. Sicer ni vedno in povsod tako hudo, a kristalno čisto ni nikjer. In le kdo bi si želel seksati nekje, kjer vam gre že ob opravljanju male potrebe na bruhanje? V opitem stanju ali navalu strasti vama lahko še kje spodrsne ali se kam naslonita … Bljak!

Na javnem prevozu

Seveda je seks na javnih mestih vznemirljiv, a roko na srce, ne samo da so sedeži avtobusa ali vlaka pravo leglo bakterij, verjetno si ne bi želeli, da vas zaloti babica z vnučkom ali pa vas ’vržejo ven’. Tudi če mislite, da ste sami, vedite, da v vsakem trenutku lahko nekdo pride ali vas na skrivaj posname. Samo poglejte malo morje posnetkov seksa na javnem prevozu na spletu!

Na avionu

Že tisočkrat videna filmska scena, ko se zaljubljen par zateče na stranišče na letalu, da bi potešil svoje potrebe. Resda mnogi, ki že imajo to izkušnjo za seboj, pravijo, da bi vsak človek moral to vsaj enkrat v življenju poskusiti, ker pač ni ravno vsak dan priložnost za kaj takega, a definitivno petminutni seks v tako majhnem prostoru ni niti najmanj udoben, možnosti, da bi vaju kdo zalotil, pa je ogromno. Sicer vas pilot ne bo ravno ’vrgel’ iz aviona, boste pa osramočeni in kaznovani.

V poceni hotelu, motelu, hostlu ...

Čeprav cena in kakovost, kamor lahko prištejemo tudi čistočo, nista vedno premosorazmerni, pa velikokrat drži tudi rek ’mal dnarja mal muske’. Če ste kdaj prenočili v kakšen motelu za smešno nizko ceno, potem veste, o čem govorimo. Nočemo vseh metati v isti koš, a zna se zgoditi, da kje naletite na pravo katastrofo. Prastaro ležišče, polno pršic in bakterij, umazan WC in še kakšen ščurek za povrh. Če ste slučajno kdaj pomislili, da bi jo peljali za nekaj uric v kakšen hostel za nekaj evrov, raje razmislite, če bi bilo morda vendarle bolj higienično seksati kar v avtomobilu. No, kakšni poceni hoteli ali moteli znajo tudi prijetno presenetiti.

Na koncertu ...

Razni koncerti, veselice in podobne javne prireditve, kjer alkohol teče v potokih, opiti in po možnosti še zadrogirani obiskovalci se opotekajo, prerivajo in polivajo vsepovprek, urinirajo, kjer jih pač prime, in velikokrat tudi bruhajo. Zagotovo pijani seks, kjer vas gleda in snema gruča obiskovalcev, ni vrhunec romantike. Sploh kje v travi, kjer se lahko porežete na razbiti steklenici.

V postelji staršev

Mnogi, predvsem najstniki, radi kljubujejo staršem in se jim zdi že samo misel na seks v njihovi postelji skrajno vznemirljiva. A starši so vendarle starši, zato pokažite malce spoštovanja. Slaba stran takšne avanture ni samo v tem, da vas lahko zalotijo; pred očmi se vam namreč lahko prikaže prizor seksa mame in očeta, kar pa ni ravno seksi, kajne?

Da boste v adrenalinskem seksu v naravi maksimalno uživali, si TUKAJ lahko preberete nekaj koristnih nasvetov.

Seks v javnosti
Seks v javnosti FOTO:
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376