Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Pred kamerami gola pod tuš!

S.R.
11. 07. 2012 14.42
18

Resničnostni šov Big Brother je zagotovo eden najbolj priljubljenih tovrstnih šovov in tudi eden glavnih krivcev za ogromno priljubljenost takšnih in drugačnih resničnostnih oddaj. Pričkanje med izoliranimi prebivalci hiše je pač za številne ljudi zelo zanimivo, še bolje pa je, kadar v hiši Big Brotherja pride do ljubezenskih zapletov, ali pa vsaj do malce golote.

Takrat začne Big Brother zanimati tudi tiste, ki se zanj običajno ne menijo kaj dosti, golota in spolnost pa hitro postaneta predmet vročih debat. Predvsem moški del populacije se zagotovo strinja, da je omenjeni šov precej bolj zanimiv, če v njem nastopajo seksi dekleta, še najbolje taka, ki niso prav nič sramežljiva in se pred kamerami v hiši brez sramu razgalijo.

Glede golote so še posebej zanimivi Big Brotherji v Evropi, saj tu televizije dopuščajo precej več golote kot na primer ameriški TV-kanali.
Tako se je v nemškem Big Brotherju razgalila tudi manekenka in model Micaela Schäfer, ki se je kar pred kameri gola odpravila pod prho. Zagotovo gre za potezo, ki je vsaj pri moškem delu gledalcev požela veliko odobravanja, ter vsaj za nekaj časa precej povečala gledanost resničnostnega šova.

Micaela pa pod tušem ni bila prav nič sramežljiva in se niti ni poskušala kaj dosti zakriti, temveč se je brez zadržkov umila in kameri ter posledično gledalcem pokazala prav vse svoje atribute. Micaela tudi sicer prav nič ne skriva svojega telesa, saj je pred nedavno zaključenim evropskim prvenstvom v nogometu v podporo domači ekipi odvrgla zgornji del oblačil in si na kožo pustila naslikati dres nemške reprezentance. No, v Big Brotherju pa so jo imeli gledalci možnost videti povsem golo in nepobarvano.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376