Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

(Pre)vroče ruske navijačice

U.K.
13. 06. 2012 16.21
4

Pred kratkim so imele ameriške navijačice po vsej državi cel kup avdicij, na katerih so se potegovale za vstop med najboljše navijaške skupine. Podobne avdicije pa so imele tudi ruske navijačice.

Med ameriškimi navijačicami smo lahko videli mnoge seksi študentke, ki so pokazale tudi veliko atletskih sposobnosti. No, na internet pa so pricurljale tudi fotografije navijačic iz Saint Petersburga, ki so pokazale svoje veščine radovednim gledalcem. Gre za različne skupine z različnih univerz in inštitutov iz tega mesta.

Ni pravih podatkov, koliko zaslužijo ruske navijačice, a razmere tudi v ZDA niso ravno najboljše. Ameriške NBA-navijačice v povprečju zaslužijo od 50 do 150 dolarjev na tekmo. Cena je odvisna tudi od tega, ali gre za domačo tekmo ali za gostovanje. Se pravi, da navijačice v enem letu zaslužijo le nekaj tisoč dolarjev, če dodamo še razna plačana fotografiranja itd., in od tega ne morejo živeti. Zato so v glavnem zaposlene še drugje, v mnogo primerih pa gre za študentke, ki si tako zaslužijo kakšen dodaten dolar.

Po drugi strani pa je navijaštvo odlična odskočna deska. Mnoge pristanejo med modeli in manekenkami. Ne nazadnje je bila navijačica za Lakerse tudi slavna pevka in plesalka Paula Abdul. V glavnem je pač odvisno od tega, kako se dekle znajde in seveda kakšni so njeni 'atributi'.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376