Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Poročila sta se popolnoma gola

S.C.
14. 01. 2013 08.27
8

Izbira poročne obleke je za marsikatero nevesto, ki želi biti na najpomembnejši dan svojega življenja popolna, pravi pekel. No, Wendy s tem ni imela težav, njena "poročna obleka" je bila ne samo poceni, ampak zagotovo nekaj posebnega.

Nick in Wendy Lowe sta mladoporočenca iz Nove Zelandije, njuna nedavna poroka pa je bila, čeprav sta povsem povprečen par, tako posebna, da si je vsekakor zaslužila medijsko pozornost. Poročila sta se namreč popolnoma gola. Ideja je bila ženinova, saj je naturist že od malih nog, kmalu po srečanju pa se je takšnega načina življenja navadila tudi Wendy. Svečana slovesnost je potekala v enem izmed naturističnih kampov, gostje pa so imeli na izbiro, ali pridejo goli ali oblečeni. Izmed 120 povabljenih jih je polovica "oblekla" Evin ali Adamov kostum, oblačila so si nadeli le za večerjo in ples. Vsekakor si bo njuno poroko marsikdo za vedno vtisnil v spomin, morda pa se bodo po tej zgledovali še kakšni pogumni zaljubljenci.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376