Moskisvet.com
Najlepše na ruskem 'facebooku' - 1

Erotika

Ponujala je oralni seks za dva milijona dolarjev

U.K.
26. 04. 2012 14.03
45

Tako moški kot ženske so za določene stvari pripravljeni narediti marsikaj. In to vključuje tudi prodajo lastnega telesa.

Slovenca seksala kar v diskoteki - 1
Slovenca seksala kar v diskoteki - 1 FOTO: iStockphoto
Seks za baseball karte
Susan Finkelstein si je tako obupno želela ogledati tekmo Philadelphie Philies na finalu svetovnega pokala, da je ponudila seks za tistega, ki bi ji podaril karte. Njen oglas se je glasil nekako tako: "Sem velika oboževalka Phillijev, sem lepa, visoka, vesela blondinka – in nujno potrebujem dve karti za svetovni pokal." Policija je na "sestanek" poslala policista pod krinko in 43-letnico so aretirali zaradi prostitucije.

Seks za zlato v igri Warcraft
Neko dekle je nujno potrebovalo 5.000 enot virtualnega zlata, da bi lahko nadgradilo svoj lik v popularni spletni igri World of Warcraft. Z zlatom je želelo kupiti "Epic Flying Mount". "Denar" bi sprejelo tako od moškega kot od ženske. Na spletu je dekle zapisalo, da bo lahko tisti ali tista, ki bo plačala za njenega "konja", zajahal/-a njo. Kasneje je dejala, da je tako ali tako iskala partnerja ali partnerico.

Seks za dva hamburgerja
Detektiv na Floridi je pod krinko iskal prostitutke, ko ga je ustavila 47-letna ženska in ga vprašala, ali si želi "vožnje". Nato je ženska ponudila spolne usluge, če ji prinese dva dvojna cheeseburgerja. Policist je to storil in aretiral žensko zaradi prostitucije. Ženska mu je pred aretacijo dejala, da ji lahko da tudi napitnino, če želi.

Robotske prostitutke - 1
Robotske prostitutke - 1 FOTO: iStockphoto

Seks za dobrodelnost
Maria Carolina je prostitutka iz Čila, ki je v dobrodelne namene ponudila 27 ur seksa. Zaslužila je kar 4.000 dolarjev, in to le v dveh dneh. V Čilu je prostitucija zakonita, vendar je organizator dobrodelne ustanove vseeno kritiziral njen način. Vendar denarja niso zavrnili.

Seks za čips
Če se zdi seks za hamburger precej bizarna stvar, je seks za vrečko čipsa še toliko bolj nenavadna ponudba. A prav to je storila 36-letna Lahuma Sue Smith, ki so jo v avtomobilu s stranko zasačili policisti. Moški sicer ni imel denarja, a se je bila pripravljena pogoditi za vrečko čipsa.

Milijonarju ponudila oralni seks za dva milijona dolarjev
David Choe je z delnicami Facebooka tako rekoč čez noč postal milijonar. Choe je umetnik, ki je, namesto da bi dobil 60.000 dolarjev, zato da bi poslikal Facebookov center, raje vzel delnice in zaslužil 200 milijonov dolarjev. Vendar David ni bil pretirano navdušen, saj je dejal, da ga zaradi denarja nenehno nadlegujejo. V enem primeru mu je neka znanka, s katero se ni slišal že več let, poslala sporočilo, da ga vsak dan oralno zadovolji, če ji izplača dva milijona dolarjev.

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417