Moskisvet.com
Juno Temple

Erotika

Oh, ja, pokazala je popolnoma vse!

S.C.
31. 07. 2013 08.06
3

24-letna britanska igralka Juno Temple za razliko od ostalih igralskih kolegic kariere ni začela z upodabljanjem prikupnih, nedolžnih dekletc, ampak je že kot otrok igrala drugačne ali celo bizarne like in tudi danes so njene vloge nenavadne, celo psihotične. V eni takih se je izkazala tudi v svojem zadnjem projektu, psihološkem trilerju Magic Magic, v katerem pa pokaže še vse kaj drugega kot samo svoje igralske sposobnosti.

Odkar je na prelomu tisočletja začela svojo igralsko pot, se danes 24-letna britanska igralka Juno Temple ni ozirala, kaj si o njej mislijo drugi. Ne samo, da so bile njene vloge nenavadne, igrala je namreč zlorabljene najstnice, biseksualne upornice, homoseksualne volkodlakinje in podobne šokantne like, tudi glede spolnosti je bila veliko bolj odprta od marsikatere druge igralke. Nazadnje je v psihološkem trilerju Magic Magic upodobila ameriško turistko, ki se na potovanju v Čile spopada z resnimi psihološkimi težavami. Je pa v filmu tudi kar nekaj erotičnih prizorov, v katerih se svetlolasa mladenka pokaže v Evinem kostumu, tako da boste navdušeni tudi ljubitelji razgaljenih ženskih telesc, torej skoraj vsi predstavniki moške populacije.

Kot je Juno v nekem intervjuju pred časom izjavila, je zanjo spolnost naravna, saj je odraščala med ženskami, ki so precej seksualne, in tudi sama je ponosna, da je takšna. "Golota je samo golota in ne nekaj, kar bi moralo šokirati," je pripomnila. Takšna izjava si vsekakor zasluži en velik ’lajk’, saj očitno lahko pričakujemo, da jo bomo še velikokrat videli v vsej njeni lepoti. Za pokušino pa je tudi nekaj vročih fotografij iz omenjena trilerja. Uf ...

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497