Moskisvet.com
seks v javnosti

Erotika

Panika: mesto preplavili letaki z imeni prešuštnikov!

N.J.
19. 03. 2015 08.05
3

"Jaz, da sem ničvrednica? Zdaj vam bom pokazala!" tako se glasi uvodni del pisma, ki ga je osramočena ženska iz italijanskega mesta Nola napisala sokrajanom.

varanje - 1
varanje - 1 FOTO: Facebook

Ženska, za katero mnogi pravijo, da je 'lahka', se je lotila maščevanja na edinstven način. Izdelala je seznam, na katerega je zapisala imena vseh skokov čez plot, za katere ve, da se dogajajo, nato pa seznam razmnožila in kopije metala iz avta kar med vožnjo, po mestu, po cestah, trgih ...

"Piazzolla di Nola in vsi pridni fantje in dekleta," je zapisala na začetku, nato pa v 20 točkah obelodanila skrivnosti in skoke čez plot vezanih moških in žensk, homoseksualna razmerja in ljubezenske trikotnike. Na seznamu se je razpisala o 'kurbirskem vedenju prebivalcev v Piazzoll', kot je zapisala, osebe pa so imenovane z imenom in priimkom. Naštela je 16 žensk in 10 moških, ki so imeli zunajzakonska razmerja, so se zapletli v ljubezenske trikotnike, so svingali, seksali v troje itd.

Ženska je povzročila pravi kaos v mestu, nekaterim bo morda uničila družine, drugi so si ob razkritju oddahnili. A kar je 'najboljše', avtorica je zapisala, da zgodbe še ni konec. Obljublja še eno pismo. Po prebivalcih južega dela mesta (pismu je tokrat namenila samo njim) menda enako čaka še tiste iz severnega dela. Na koncu podrobnega pisma pa je še nekoliko šaljivo pripisala: "Se opravičujem, če sem koga izpustila."


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376