Moskisvet.com
Patricia Krentcil

Erotika

Osovražena mama očitno še nima dovolj

S.C.
26. 06. 2013 10.33
21

Zadnje čase kot za stavo po medijih krožijo fotografije zvezdnic, ki na najlepših plažah sveta nastavljajo svoja bolj ali manj pregrešna teleščka. Tako so v javnost pricurljale tudi fotografije razgaljene Patricie Krentcil, ki sicer ni ne pevka ne igralka, nima niti nobenega posebnega talenta, zaradi katerega bi postala slavna, pa vendar je bila pred slabim letom glavna ’zvezda’ medijev po svetu. Le kdo se ne spomni ’mame iz solarija’?!

FOTOGALERIJA: Patricia Krentcil

Čeprav nas iz vseh strani opozarjajo o nevarnosti sončenja, tako na plaži kot v solariju, je danes 45-letna Patricia Krentcil ’zaslovela’ ravno zaradi svoje neizmerne želje po zagoreli polti.

V solariju je preživela skoraj več časa kot doma, za piko na i pa je tja peljala tudi svojo 5-letno hčerko, ki je utrpela opekline, zaradi česar je neodgovorno mamo iz New Jerseya aretirala policija. Seveda je to ni ’streznilo’, še naprej hodi naokoli vsa zažgana in zadnje čase tudi vse bolj razgaljena.

V začetku leta so v medijih zaokrožile fotografije, iz katerih je jasno razvidno, da je pijana ’kot čep’, saj je pokazala tako rekoč skoraj vse, kar naj bi ostalo skrito.

Skoraj vse pa je pokazala tudi pred dnevi na plaži v Malibuju, ko se je v družbi Adama Barte po fotografijah sodeč neizmerno zabavala in razgaljene obline nastavljala sončnim žarkom. Očitno še ni dovolj zagorela, ali pa ji zgolj primanjkuje pozornosti.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492