Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

On jo je varal, ona pa ...

N.J.
15. 01. 2015 09.18
12

Kitajka se je nezvestemu soprogu maščevala tako, da mu je odrezala penis, in to kar dvakrat. Po prvem napadu so nesrečniku penis kirurgi prišili nazaj, nakar mu ga jezna žena odrezala znova, poročajo kitajski mediji.

32-letna žrtev, gospod Fan iz province Henan, je bil dvakratne amputacije deležen konec decembra. Kriva je bila njegova afera z 21-letnico, ki je soprogo, ko je zanjo izvedela, tako razbesnela, da je v roke vzela nož in se znesla nad njegovim penisom.

Tri dni kasneje znova napadla

Gospod Fan se je po napadu opotekel do bolnišnice, kjer so mu kirurgi odrezani organ prišili nazaj. A ženi ni bilo dovolj. Tri dni po prvem napadu se je odpravila v bolnišnico, kjer je okreval njen soprog. Počakala je, da je zaspal, in mu znova odrezala prišiti penis.

Niso ga našli ...

Nesrečnik bi moral zato znova na operacijo, a policisti v drugo njegovega spolovila niso našli. Je pa dvojni napad očitno okrepil zvezo med njim in njegovo ljubico, gospodično Zhang, s katero sta se odločila za poroko. "Nič hudega ni, če ni več ploden, v vsakem primeru že ima pet otrok," je medijem povedala Zhangova.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376