Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Ojoj, je morda malce pretiravala?

S.C.
21. 02. 2013 13.18
22

Mlajša sestra nogometnega zvezdnika je v zadnjem letu izgubila kar nekaj kilogramov, to pa ji je močno okrepilo samozavest. O tem so se nedavno lahko prepričali obiskovalci enega izmed nočnih klubov v Londonu, kjer se je pojavila v oblekici, ki je razkrila zagotovo več, kot bi svetlolaska želela.

Joanne, mlajša sestra Davida Beckhama, je pred kratkim praznovala svoj 31. rojstni dan v enem izmed nočnih klubov v Londonu, kjer je bila sicer nadvse razigrana in nasmejana, zagotovo pa je njen širok nasmeh izginil, potem ko so se na spletu pojavile fotografije z omenjene zabave. Paparaci so jo namreč ujeli v malce nerodnem položaju, kar pa pravzaprav niti ni bilo težko. Njen izbor oblačil je bil po mnenju mnogih že skoraj preveč drzen, čeprav je v zadnjem letu shujšala za kar 20 kilogramov in je videti veliko bolje kot pred časom. Meja med seksi in vulgarnim je namreč zelo tanka.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369