Moskisvet.com
Oh, kako seksi ritke - 3

Erotika

Oh, kako seksi ritke

U.K.
07. 01. 2013 08.44
17

Zanimivo je dejstvo, da je ritka, poleg spolnih, eden tistih organov človeškega telesa, ki ima v angleškem jeziku največ sinonimov. Ima namreč vsaj 41 bolj ali manj uradnih izrazov.

Eden od bolj zabavnih sinonimov je v prevodu imenovana 'križna pečenka' (rump roast). Izraz je postal sinonim za zadnjico zaradi šeškanja, saj naj bi bila zadnjica po šeškanju pač vroča kot pečenka.
Potem je cel kup navtičnih izrazov (v prevodu pomenijo krma), ki so se 'prikradli' kot sinonimi za zadnjico: aft, stern in poop.
'Badonkadonk' je izraz, ki pomeni krepko, a nekoliko večjo žensko zadnjico.
Svoje izraze imajo celo v vojski. 'Fourth point of contact', kar bi nekako v prevodu pomenilo: prva kontaktna točka izhaja od padalcev, saj naj bi nekako pristali na tej plati. Vojska v slengu uporablja tudi izraz šest (6), kot nekaj kar je direktno za hrbtom.
Pressed ham (drugače posebna vrste šunke) je slengovski izraz za zadnjico nekoga, ki jo golo pritisne na steklo z namenom, da jo pokaže 'nedolžnim' opazovalcem. Sorodni izraz za to je tudi 'mooning' (moon je namreč izraz za luno). In 'luna' je v angleškem jeziku metafora za ritko že vsaj od leta 1756.
Seveda pa sami izrazi niso ravno pomembni. Ritke so že od nekdaj seksualni simbol tako za moške kot za ženske. Pravzaprav naj bi po statistiki ženske najprej preverile moško zadnjico in šele nato druge lastnosti. Pri moških naj bi tako ritka zasenčila obraz, vsaj kar se tiče uspešnosti pri ženskah. Vsekakor pa tudi moški zelo radi preverijo 'badonkadonke', ki se pozibavajo v njihovi bližini.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376