Moskisvet.com
Josie Cunningham - 3

Erotika

’’Nisem jaz kriva, da sem se rodila brez prsi in se potim kot pujs’’

A.M.
19. 07. 2013 14.48
24

Kdo pravi, da se državni denar zapravlja za nepotrebne projekte. Velika Britanija skrbi, da so državljani lepi, srečni in zadovoljni.

Josie Cunningham - 5
Josie Cunningham - 5 FOTO: Facebook
Potem, ko si je s pomočjo davkoplačevalskega denarja ’kupila’ nove prsi, si bo sedaj privoščila še kopico botoks terapij. 23-letna mamica dveh otrok je zaradi majhnih prsi trpela strahotne psihične bolečine. Njen zdravnik je ugotovil, da bi njene psihične težave rešile večje prsi, zato ji je zdravstvena blagajna plačala 6.000 evrov vreden poseg, ki ji je prinesel nov par ’breskvic’ velikosti 36DD. Nekaj časa je bil mir, sedaj pa so se psihične težave vrnile.

Josie Cunningham tokrat pesti prekomerno potenje. ’’Nisem jaz kriva, da sem se rodila brez jošk, in zares nisem kriva, da boleham za hiperhidrozo. Poskusila sem vse, a mi prekomerno potenje uničuje življenje.’’ je potarnala Britanka. Zopet je priskočilo na pomoč zdravstvo in davkoplačevalci, ki ji bodo tokrat financirali za 2.000 evrov botoks injekcij, ki jih bodo vbrizgali v njene pazduhe. ’’Tako ne morem več živeti. Potim se kot prašič in zdi se mi, da me ljudje zaradi tega nenehno opazujejo. Obenem pa me skrbi, da zaudarjam. Situacija res ni prijetna.’’ je obrazložila Josie.


Kar se tiče pritoževanja davkoplačevalcev, pa je prsata Britanka povedala ’’Lahko govorijo kar hočejo. Polovica ljudi tako ali tako ne plačuje davkov, tako da se lahko nehajo pritoževati.’’ Njen naslednji podvig je operacija nosu, za katero že vneto zbira denar … morda pa ji uspe prepričati osebnega zdravnika tudi v nujnost tega posega.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497