Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Nekega dne jih bo izgubila ...

S.R.
14. 07. 2012 15.27
6

Jennifer Nicole Lee se pa res rada razkazuje. Vendar je glede na njeno življenjsko zgodbo to popolnoma razumljivo. Jennifer je namreč nekoč tehtala več kot 90 kilogramov, nato pa z veliko volje do potankosti oblikovala svoje telo. Danes se 37-letna Nicole lahko pohvali z neverjetno postavo, ker pa si kruh služi kot fitnes inštruktorica, je razumljivo, da mora za reklamo pokazati tudi svoje telo.

In to JNL, kot jo mediji večkrat imenujejo, izjemno rada počne, saj skoraj ne mine teden, ko je paparaci ne bi ujeli v kopalkah ali športnih oblačilih (sicer ima tudi sama linijo kopalk in športnih oblačil), ki ponavadi zakrijejo komaj kaj več kot kopalke. Jeninfer v miniaturnih oblačilih ponavadi telovadi, še raje pa se obleče v 'mini bikini' in malce zaplava.

Tako je bilo tudi pred kratkim, ko so jo fotografi ujeli ob bazenu v Miamiju, kjer Jennifer sicer tudi živi. Tako kot ponavadi se je JNL v vodo odpravila v zelo miniaturnem belo-srebrnem mini bikiniju, ki je lepo poudaril njeno postavo, za katero tako trdo gara.

A tako kot že nekajkrat v preteklosti je imela seksi Jennifer tudi tokrat malce težav s svojim bikinijem, saj se ji je med odhodom iz bazena skoraj odvezal spodnji del in le malo je manjkalo pa bi bili prisotni deležni še boljšega pogleda na njeno lepo telo. A k sreči je Jennifer le uspelo obvladati vrvice in vse skupaj se je srečno končalo. No, vsaj za Jennifer, medtem ko so bili prisotni (predvsem moški del populacije) najverjetneje kar malce razočarani.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376