Moskisvet.com
BDSM

Erotika

Hoteli so seks, dobili so ...

A.M.
13. 09. 2013 08.03
5

Za moške, željne seksualnih igric, se je vroče srečanje, ki so si ga obetali od domine, končalo povsem drugače, kakor so si predstavljali.

Domina je za odrasle igre - 2
Domina je za odrasle igre - 2 FOTO:
35-letna Avstrijka je preko oglasa iskala moške, ki bi se ji pridružili pri BDSM igricah. Mamica dveh otrok se je dogovorila za srečanje na svoji kmetiji. Moškim je pobrala oblačila, jim nadela ovratnice in obrazne maske … in jih spodila na delo.

Nekateri so morali goli v gozd po drva, drugi kosili travo, tretji oskrbovali živino, en nesrečnik pa je celo financiral novi nadstrešek in prenovo centralnega ogrevanja.

Enemu od njih je prekipelo in je vse skupaj prijavil policiji. Žensko so prijeli in zaslišali, v svoj zagovor pa je dejala ’’Ker nimam denarja, mi ni preostalo drugega’’.

Kljub temu, da gre za obliko suženjstva, je meja med dominacijo in dejanskim izkoriščanjem zares tanka, mamico pa so obtožili nelegalne prostitucije.

BDSM
BDSM FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479