Moskisvet.com
Sara

Erotika

Nagnali so jo iz oddaje, ker je v kamero pokazala golo mednožje!

K.Š.
28. 12. 2011 11.09
20

Temnolasa lepotica mehkih oblin je znova šokirala. Po javnem 'lizanju' s svojim grofom in po paradiranju z napol golo ritko je v eni najbolj gledanih oddaj namenoma pokazala (depilirano) mednožje.

Sara nedvomno pretirava.
Sara nedvomno pretirava. FOTO: Twitter
Sara je že nekaj časa predstavnica pravnika Alfonsa Luigija Marra, ki se bojuje proti bankam in sistemu, ki sedaj upravlja ves svet. Sicer utopični boj malega človeka, ampak če je ob njem seksi lepotica, ki ima med drugim v svoji zgodovini celo ljubezensko razmerje s Silviom Berlusconijem in ki je pripravljena celemu svetu pokazati svoje seksi telo, je potem boj nekoliko lažji … vsaj lažje je priti do objav v medijih.

Tokrat pa je seksi Sara šla res predaleč. V zelo gledani oddaji Chiambretti Night je poskrbela za hud škandal. Dvignila je že tako kratko krilce in pokazala svoj najbolj intimni del. In to direktno v kamero ter ljudem v prvi vrsti. Nekateri so bili šokirani, drugi so se začeli hihitati … Oddajo so prekinili, lepotičko pa pospremili iz studia.

Tudi sam voditelj Piero Chimbretti, ki je znan po tem, da zelo rad provocira, je bil šokiran in po vsej verjetnosti je prav on poskrbel, da je morala seksi aktivistka zapustiti studio.

Spomnimo – grozila je celo Silviu Berlusconiju!

Nekateri so Saro označili za precej neuravnovešeno in agresivno ... Pred časom so grozilna SMS-sporočila, ki jih je pošiljala Silviu Berlusconiju, zakrožila po spletu in končala v vseh najbolj pomembnih italijanskih medijih. V njih se razkriva Sarina osebnost. V enem od SMS-sporočil, ki jih je poslala svojemu takratnemu ljubimcu, je celo zapisala: "Upam, da crkneš, ti in vse tvoje k**be!" Sledilo je nekaj SMS-sporočil, v katerih Sara obtožuje nekdanjega premierja, da je zaradi njega končala v psihiatrični bolnišnici.

'Prijazno' so jo pospremili iz studia.
'Prijazno' so jo pospremili iz studia. FOTO: Twitter

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 403