Moskisvet.com
Lin Yao Li - 2

Erotika

Takega javnega linča pa še ne!

N.J.
16. 10. 2014 08.24
59

Prevarane ženske nikoli ne pozabijo bolečine, ki jim jo moški s prevaro povzroči, pa če dogodek oprostijo ali ne. A v tem primeru je jeza presegla vse meje. Žensko, zasačeno s poročenim moškim, so na ulici pričakale štiri ženske, jo slekle in vpričo vseh brutalno preteple.

38-letna Kitajka Lin Yao Li, ki naj bi spala s poročenim moškim, se je znašla v grozljivi situaciji. Na ulici so jo pričakale štiri ženske, z nje strgale oblačila, jo brutalno pretepale in vanjo brcale, kot bi bila nogometna žoga.

Interveniral ni prav nihče od mimoidočih, nihče ni niti obvestil policije o pretepu, zato policisti tudi niso posredovali. In to ravno zato, ker je spala s poročenim moškim, poročajo kitajski mediji. Do napada s strani prijateljic prevarane žene je menda prišlo na močno obljudenem predelu mesta Puyang, v provinci Henan na Kitajskem, in to kar sredi belega dne.

Dekle je, kot še pišejo kitajski mediji, pristalo v bolnišnici zaradi hudih udarcev. "Tak način obračunavanja je skorajda že nekaj povsem običajnega," je povedal za medije naključni mimoidoči. "Jezne soproge in dekleta se svojim nezvestim partnerjem velikokrat maščujejo tako, da obračunajo z njihovimi ljubicami. Drugi se v te pretepe raje ne vtikamo, saj gre za njihove srčne težave," je še dodal. O podobnem primeru so kitajski mediji poročali pred tednom dni, večkrat pa so radovedneži na ulici prizore tudi posneli in vse objavili na spletu.

 

KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414