Moskisvet.com
Natalee Harris

Erotika

Mlada zvezdnica jih je takole posončila

S.C.
21. 06. 2013 14.53
15

’Ljubim Ibizo’ je na svojem Twitter profilu zapisala 24-letna Natalee Harris, udeleženka resničnostnega šova The Valleys. In sodeč po njenih fotografijah iz nedavnega počitnikovanja na priljubljenem španskem otoku, vemo zakaj. Le kdo si ob pogledu na njene razgaljene ’breskvice’ ne bi želel ležati na plaži ob njej?!

Natalee Harris je ena izmed udeleženk britanskega resničnostnega šova The Valleys, ki je premiero doživel septembra lani, od aprila letos pa že snemajo drugo sezono. Nekoč je delala v klicnem centru, a ker je od nekdaj sanjala o glamuroznem življenju, torej o slavi in bogastvu, upa, da ji bo v šovu ob pomoči mentorjev Jordan in AK uspelo uresničiti sanje. Je postavna, zapeljiva in prav nič sramežljiva, kar dokazuje na vsakem koraku. Ravno te dni so v medijih zaokrožile fotografije, posnete na Ibizi, na katerih brezskrbno uživa med sončenjem in kopanjem, na srečo predstavnikov moškega spola – zgoraj brez. Tako ne bodejo v oči le njene zanimive tetovaže, pač pa tudi, saj vidite, kaj.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497