Moskisvet.com
Prostitutka

Erotika

Med seksom se je nenadoma zgrudil in umrl!

S.C.
11. 02. 2013 10.33
5

Pred dnevi se je 58-letniku iz Bosne in Hercegovine med seksom s prostitutko nenadoma ustavilo srce, predvidevajo, da naj bi bila kriva modra tabletka.

Iz Doma zdravlja Bihać so sporočili, da je 58-letni vdovec Husein Halkić minuli teden umrl v svojem domu. Nesrečnika so golega našli v njegovem stanovanju po tem, ko je sosede in policijo o tragičnem dogodku obvestila 33-letna prostitutka A. Z., ki se je večkrat dobila z njim ter mu v zameno za denar nudila spolne usluge. Tudi na dan smrti je Halkić prišel ponjo z avtomobilom, na poti do njegovega doma pa sta se ustavila še v lekarni, predvidoma naj bi kupil tabletko za močnejšo erekcijo, ki je bila po mnenju zdravnikov po vsej verjetnosti usodna, saj je bil srčni bolnik. Po besedah A. Z. mu je kmalu po začetku akcije postalo slabo, padel je nanjo in ni več kazal znakov življenja. Šokirana in prestrašena se je prostitutka oblekla in stekla po pomoč, ko pa so se začeli zbirati radovedneži, je zaradi sramu pobegnila in poklicala policiste. Ti so, kot rečeno, Huseina našli golega, poleg pa je bila denarnica, polna kondomov. Po besedah tožilca Idriza Begića so zahtevali toksikološki pregled krvi, ki naj bi pokazal, ali so predvidevanja o vzroku smrti pravilna.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369