Moskisvet.com
Seks v letalu - 8

Erotika

Letalo v zamudi, medtem pa ...

N.J.
24. 10. 2014 12.57
13

Letalske zamude resnično niso prijetna stvar in velikokrat se zgodi, da se 10-minutna zamuda spremeni v 30-minutno, 1-urno ali celo več. In kaj takrat počnejo potniki?

Seks v letalu - 8
Seks v letalu - 8 FOTO: Profimedia

Nova raziskava, ki jo je opravila britanska družba Jetcost.co.uk, je pokazala, da med čakanjem na letalo pa potniki najraje ... seksajo! Anketo so izvedli med 2.520 potniki in med njimi jih je večina odgovorila, da si med čakanjem na letalo raje kot sprehod po letališču privoščijo divji seks, in to kjerkoli, samo da so vsaj malo skriti pred javnostjo. Kar 76,1 odstotek vprašanih najraje seksa na stranišču na letališču, saj pravijo, da so stranišča prostorna in vanj poleg partnerja lahko 'pospravijo' na varno tudi prtljago. 20 odstotkov jih je priznalo, da so na letališču seksali, a da so morali predčasno prekiniti odnos, ker jih je zasačil kdo od osebja.

4 odstotki vprašanih je med drugim še odgovorilo da so že seksali ne le na letališču, ampak tudi na stranišču v samem letalu. To se jim zdi namreč edinstven način za sprostitev. Kaj pa vi, ste si tudi kdaj že privoščili vroče doživetje na letališču?
 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414