Moskisvet.com
Ko vam postrežejo z velikimi - 7

Erotika

Ko vam postrežejo z velikimi ...

U.K.
30. 11. 2012 15.10
6

Obstaja veriga restavracij, ki so namenjene predvsem moškim obiskovalcem. In ti se tam počutijo odlično. Hitra hrana in prsata dekleta so vsekakor recept za uspeh.

Ameriški poslovneži Lynn Stewart, Gil DiGiannantonio, Ed Droste, Billy Raneiri, Ken Wimmer in Dennis Johnson so leta 1983 ustvarili verigo restavracij, ki se je iz ZDA razširila po vsem svetu. Poleg po hamburgerjih, sendvičih, morski hrani in specialiteti – perutničkah so znani še po prsatih natakaricah, ki so oblečene v značilne belo-oranžne uniforme.

Samo v ZDA je več kot 430 restavracij, franšize pa imajo še v 30 drugih državah po svetu. Prvo restavracijo zunaj ZDA so odprli v Singapurju, veriga pa naj bi bila danes vredna 250 milijonov dolarjev.

Zaradi dokaj seksistično usmerjene politike je podjetje doživelo in bolj ali manj brez težav preživelo nekaj tožb. Leta 1999 so trije moški iz Chicaga tožili podjetje, ker jih ni zaposlilo. Razlog je bil, da nimajo prsi. Vsi trije so tožbe dobili, podjetje pa jim je moralo izplačati po 20.000 dolarjev.

Leta 2010 je tožbo vložila ena od natakaric, ki so jo odpustili, ker je pridobila nekaj dodatnih kilogramov. Imela je izbiro – ali shujša v tridesetih dneh ali pa jo odpustijo.

Kljub vsemu pa je veriga restavracij Hooters izjemno priljubljena  in v nekem smislu je tudi turistična zanimivost. V galeriji si lahko ogledate, zakaj je veriga tako popularna.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414