Moskisvet.com
Ke$ha pije urin

Erotika

KeSha, ogabno!

A.M.
14. 02. 2013 16.04
20

Potem ko je trdila, da si zobe umiva z žgano pijačo in da je seksala z duhom, je kontroverzna KeSha spet šokirala – izjavila je, da pije urin.

Ke$ha pije urin
Ke$ha pije urin FOTO: Twitter

Med intervjujem na radiu BBC 1 je promovirala novi dokumentarec ’Ke$ha: My Crazy Beautiful Life’ (Ke$ha: Moje noro lepo življenje) in ob tem razkrila bizarne podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Še bolj bizarno je dejstvo, da je dokumentarec nastajal zadnjih trideset mesecev, posnel pa ga je njen brat.

''Posnel je vse, kar bi si človek želel videti, in vse, česar si res ne želite videti – poljubljanje z moškimi, pitje lastnega urina, skakanje s stavb, skakanje iz letal, plavanje z morskimi psi ...'' je bila slikovita svetlolasa pevka. Na voditeljevo vprašanje, ki se je nanašalo na uživanje urina, je mladenka navrgla še: ''Slišala sem, da je pitje lastnega urina zdravo … nekdo mi je poskušal preprečiti in mi vzeti urin, vendar sem mu rekla, naj ga pusti pri miru. Poskusila sem požirek, a je bilo res ogabno, tako da tega ne počnem več.''

Gre zgolj za reklamno kampanjo ali pa je njen dokumentarec res tako šokanten. Treba bo počakati še nekaj dni.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376