Moskisvet.com
Natakarici - 4

Erotika

Skoraj goli privabljata vaščane

K.Š.
25. 04. 2012 10.22
13

V sosednji Italiji se je začela nova moda ... Seksi in napol gole natakarice, ki so tudi lastnice ali najemnice barov in raznih gostinskih lokalov, rastejo kot gobe po dežju.

Dekleti pa nista več rosno mladi.
Dekleti pa nista več rosno mladi. FOTO: Facebook

Tokrat sta se na ‘kelnarski sceni’ pojavili dve novi lepotički. V neki vasi na obrobju mesta Belluno si odslej lahko vaščani privoščijo kavo, kapučino ali kozarček vina, ki mu rečejo ‘ombra’, kar v slovenščini pomeni senca, v 'sproščenem' gostinskem lokalu ... In ta lokal je še kako uspešen. Razlog? Super seksi in napol razgaljeni natakarici.
Mary Durante in Moira Redi: "Tako sva se začeli oblačiti za hec ... Kmalu pa sva opazili, da so stranke veliko bolj zadovoljne in da jih je kar naenkrat veliko več. Da pa ne bo pomote – tu lahko stranke le pijejo, kaj prigriznejo in gledajo. Dotiki so prepovedani!”
Mary in Moira sta bar prevzeli pred sedmimi meseci in iz povprečne vaške ‘oštarije’ naredili super bar.
Seveda tudi tukaj ne gre brez problemov – s takim načinom dela se absolutno ne strinja vaški župnik, župan pa nima nikakršnih zadržkov: "Do sedaj nisem še prejel nobene pritožbe in ni nikakršnih izgredov. Dekleti imata vse urejeno tudi s pravne poti. Torej lokal lahko obratuje!"

Mogoče pa Moira in Mary mislita, da sta 'dobri mrhi'?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414