Moskisvet.com
kate - 1

Erotika

Katero lepotičko je zgrabil za ritko?

S.R.
16. 05. 2012 10.14
1

Revija Sports Ilustrated Swimsiut se že pripravlja na leto 2013, ko bodo praznovali jubilejno 50. izdajo legendarne revije. Čeprav naj bi bila glavna tema revije šport, pa daleč največ prahu vzdiguje prav izdaja z lepoticami v kopalkah, ki jo bo ob jubileju krasila tudi Kate Upton.

Tako seksi ritki se je pač težko upreti ...
Tako seksi ritki se je pač težko upreti ... FOTO: Facebook / Twitter

Kate se lahko za sedanjo precej bleščečo kariero pravzaprav zahvali omenjeni reviji, ki jo je leta 2011 pri rosnih 18 letih uvrstila na svojo naslovnico in jo razglasila tudi za začetnico leta ("rookie of the year"). Od takrat je Kate vedno bolj uspešna in je že pri 19 letih med najbolj iskanimi modeli na svetu. Kot smo omenili, revija Sports Ilustrated izjemno veliko truda nameni prav izdaji v kopalkah. Zato prav nič ne preseneča, da že v tem trenutku potekajo prva fotografiranja za izdajo 2013, ki bo luč sveta ugledala šele čez debelih devet mesecev. Kot si lahko predstavljate, revija na bo mogla brez seksi Kate.
Mlada lepotička tako že sodeluje na prvih poskusnih snemanjih, svojim zagotovo zelo številnim oboževalcem pa je vpogled v dogajanje ponudila kar s fotografijami, ki jih je objavila na družbenem omrežju Twitter. Kot je videti na prvi pogled, bo Kate v reviji tudi naslednje leto neverjetno seksi. Mimo tega dejstva ne morejo niti profesionalni fotografi, ki se prav tako ne morejo upreti oblinam seksi Kate.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417