Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Na skrivaj so jo posneli v kopalnici!

N.J.
27. 11. 2013 08.12
7

Njen Instagram profil iz tedna v teden kljub zimskim zunanjim temperaturam postaja vedno bolj vroč. Če je pred kratkim svoje oboževalce grela s fotografijo, na kateri gola vadi jogo, je nedavno objavila fotografijo, na kateri je popolnoma gola v kopalni kadi.

"Potem ne govorite, da to počnem namenoma," je na svojem Twitter profilu zapisala italijanska lepotička ter zraven prilepila povezavo do vročega filmčka, ki ga je brez njene vednosti posnel in kasneje objavil njen prijatelj.

Posnetek pa je le zadnja od njenih vročih objav na spletu. 39-letna Naike Rivelli je namreč pred kratkim najprej objavila video, v katerem razkazuje svoje oprsje, zatem drugi posnetek, v katerem napol gola poje, sledila je fotografija, na kateri gola vadi jogo, sedaj pa še posnetek, na katerem gola namešča novoletne okraske nad kopalno kadjo. Med krašenjem jo je snemal prijatelj, ko se je obrnila in opazila da jo snema, pa je zaigrala presenečen obraz in skrila svoje intimne dele.

Čeprav je bila nad prijateljevim snemanjem presenečena, sta video očitno objavila sporazumno, kot kaže pa si je lepotička kasneje premislila. Video je bil namreč objavljen zgolj 19 ur, zatem pa ga je odmaknila, kajti sedaj si ga na njenem Twitter profilu ni več mogoče ogledati. A je ukrepala le malce prepozno - video je namreč hitro zaokrožil po spletu.

Naike je sicer hči italijanske filmske igralke Ornelle Muti, ki jo je revija Class leta 1994 okronala za najlepšo žensko na svetu in je od leta 2008 bolj kot po svojem igranju znana po svoji kolekciji nakita - prodajalne je odprla že v Parizu, Rimu, Milanu, Rigi, Moskvi in celo Almaty v Kazahstanu.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497