Moskisvet.com
Kaj mislite, so naravne? - 4

Erotika

Uganite, ima umetne ali naravne?

U.K.
06. 07. 2012 09.42
19

Jordan Carver spada verjetno med najbolj prsate glamour modele na svetu. In temu primerno je visoka tudi njena popularnost.

Jordan prihaja iz Nemčije, sedaj pa živi v Kaliforniji. Po maturi je začela delati kot maskerka v eni od francoskih podjetij, kmalu pa je odprla lastno maskersko podjetje.

Leta 2011 je dosegla velik uspeh, ko je pozirala gola za revijo Zoo Weekley, in takrat naj bi bila ženska z največjim oprsjem, ki je pozirala za to revijo. Od takrat se njene fotografije redno pojavljajo na spletu in na srečo jih pridno objavlja tudi na Twitterju.

Njene prsi so nenehna tema spletnih forumov. Se pravi, gre za vsadke ali so naravne!? Sama je dejala, da nima nikakršnih vsadkov, a tu in tam se vendarle zdi, da so se skozi čas povečevale. In to nekoliko hitreje, kot bi to šlo po naravni poti. A za zdaj ni nobenega dokaza, ki bi "teorijo" o vsadkih potrdil ali ovrgel. Večini moškim je tako ali tako vseeno.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376