Moskisvet.com
Kaj buljiš? - 11

Erotika

Kaj buljiš?

U.K.
30. 08. 2012 08.45
3

Moški trans je nekaj povsem običajnega in je verjetno evolucijsko darilo ženskam. In gotovo je delovalo, vsaj v časih, ko smo ljudje živeli še v votlinah.

Imamo namreč teorijo, da je razlog za moški trans pač nadaljevanje rase. Ko je plenilec, recimo leopard, zalezoval praljudi, je v večini primerov ulovil moške. Ti so namreč v transu buljili v ženske prsi, noge, ritko in tako naprej ter popolnoma pozabili na nevarnost. Medtem ko je ženska bežala, je moški pač strmel v njene pozibajoče se obline in leopard je imel precej lahko delo in se za žensko ni več zmenil. Takšno "darilo" je evolucijsko precej učinkovito.

Kaj buljiš? - 8
Kaj buljiš? - 8 FOTO: Twitter

A šalo na stran. Moški trans je popolnoma resnično stanje. Testosteron sili moške v moški trans – strmenje v določene dele ženskega telesa. Po besedah dr. Louann Brizendine, nevrologinje in profesorice za psihiatrijo na kalifornijski univerzi v San Franciscu, si moški pri tem preprosto ne morejo pomagati. Njihovi vizualni centri v možganih nenehno iščejo potencialno družico in če jo želijo očarati, jo morajo najprej vizualno oceniti.

Za moškega je to strmenje popolnoma naravno in ne razumejo užaljenosti žena ali deklet, ki jih ujamejo pri pogledovanju proti drugim ženskam. Moški gledajo lepe ženske tako kot ženske gledajo na primer čevlje. Za nekaj trenutkov ujamejo njihovo pozornost, a kmalu zbledijo.

Različni cilji, ki jih imajo moški in ženske pri zvezi, jih sprva postavijo na nasprotne strani. Ženski možgani so naravnani tako, da iščejo varnost in zanesljivost pri možnem partnerju, preden se bodo z njim spustile v seksualno razmerje. Moški možgani po drugi strani moškega silijo, da vseskozi išče možne partnerice za spolni odnos. Navkljub nekaterim stereotipom se moški lahko zaljubi prav tako hitro in močno kot ženska. Ko se to zgodi, njegovi možgani ustvarijo neuničljiv vtis njene podobe in občutkov. Pohota in ljubezen se združita in takrat je "ujet".

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414