Moskisvet.com
Ivana

Erotika

Če to ni orgazem z veliko začetnico!

N.J.
12. 03. 2013 08.54
8

O tem, da je hrvaška igralka Ivana Miličević posnela eksplicitne prizore seksa v kriminalistični seriji Banshee, smo sicer že poročali. A takrat smo imeli na razpolago zgolj napovednik filma. Tokrat si lahko ogledate še, kako ji gre od rok hlinjenje orgazma.

38-letna filmska igralka hrvaškega rodu Ivana Miličević, ki svojo igralsko kariero uspešno gradi v Hollywoodu, kjer živi že od svojega petega leta dalje, je s seksi prizori v kriminalistični seriji Banshee pritegnila ogromno pozornosti.

Igralka je dejala, da je želela, da so prizori videti čim bolj resnični. "Zakonskega para nismo želeli uprizoriti površinsko, temveč je bil namen pokazati 'tisto pravo stvar', naravno, brez nepotrebnih oblačil, tako kot to v spalnici počnejo poročeni pari," je izjavila za hrvaške medije. Kako resnično je uprizorila seksi prizore, lahko presodite tudi sami. V opozorilo naj povemo, da vsebina videoposnetka ni primerna za mladoletne.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376