Moskisvet.com
erotična masaža

Erotika

Masaža, o kakršni sanja (vsak) moški!

N.J.
13. 01. 2015 08.49
24

Si predstavljate, da svojo najdražjo samo s pomočjo kretenj in brez draženja njenega spolovila privedete do dolgega orgazma? Oglejte si video, vse je mogoče ...

Prepričani smo, da bi tudi vaša najdražja z veseljem sprejela takšno masažo. Vprašanje pa je, ali bi ji dovolili, da bi jo tako 'obdelal' nekdo drug?

Izvajanje tantrične masaže zagotovo ni enostavna zadeva, lahko pa si poskusite stopiti korak naprej v spolnosti in se probate naučiti tantričnega seksa.

Kaj je 'tantrični seks'?

Gre za način, kako se lotimo spolnega odnosa. Tantrični spolni odnosi naj bi imeli neverjetne učinke na kakovost spolnega življenja in na povezanost med partnerjema. Za to se ni treba preveč religiozno in študiozno potopiti v tantro, če govorimo o zahodnjaški interpretaciji, ki ponuja tudi verzijo, ki jo lahko preizkusi vsakdo: tudi tisti, ki svoje duhovnosti ne raziskuje preveč intenzivno, niti ne verjame v obstoj različnih energij.

Seks naj ni glavni in končni cilj intimnosti in raje uživajte v njej brez pričakovanj.
Tisti, ki to prekticirajo, pravijo, da lahko tako dosežemo dalj časa trajajoč odnos, kjer sta s partnerico bolj povezana, kot pri 'običajnem' skoku med rjuhe. To bi v zelo poenostavljeni različici pomenilo, da se slačita zelo počasi, sta pozorna na dihanje drug drugega, dihata globoko in v enakem ritmu ter gledata drug drugemu v oči. Ko se dotikata z dlanmi se osredotočata na pretok in združenje vajinih energij, privoščita si skupni obred, ki lahko vključuje recimo skupno kopel ali masažo in vse to počneta v osvetljenem prostoru.

Tantričnega seksa se lotite tako, da ne razmišljate o doseganju orgazmov, marveč poskusita znova spoznati telo drug drugega. Ta pot naj bi vodila do večkratnih orgazmov obeh partnerjev, ki naj bi tako poglobila svoj odnos, okrepila partnerske vezi.

Seks - 4
Seks - 4 FOTO: Profimedia
Za začetek ...

Omislita si ritual, kot je skupna kopel ali masaža, katerega cilj je, da se oba počutita oboževana. In ne pozabite: raje kot na seks, se osredotočajta en na drugega. Ključnega pomena je še, da vsak sprejme odgovornost za svoj užitek in drugemu zaupa želje. Avtorica številnih besedil na temo spolnosti in odnosov Wendy Strgar ponuja štiri korake za začetnike, s pomočjo katerih boste hitro ugotovili, ali je tantra prava stvar za vas.

Ustvarite intimen prostor

Če se želite v tem preizkusiti, najdite za to vsak čas vsaj enkrat tedensko in s partnerico načrtujta minimalno eno uro brez motečih dejavnikov. Seksologi priporočajo, da izberete prostor, kjer ni nepotrebne navlake, ga odišavite, prižgete sveče in ga napolnite z udobnimi tkaninami, da se bosta v njem oba dobro počutila in se lahko popolnoma posvetila drug drugemu. Zagotovite še udobno posteljo z veliko blazinami in v ozadju predvajajta glasbo, ki je všeč obema.

Tantra
Tantra FOTO: Profimedia
Dihanje in še enkrat dihanje ...

Da bi se s partnerico uskladila, lahko poskusita tako, da sedita v položaju 'yab-yom', kjer ženska sedi v naročju moškega tako, da sta obrnjena en proti drugemu in izvajata dihalne vaje. Vdihnite, ko partnerica izdihne in obratno. To počnite z veliko pozornosti in z mislimi skušajte svoj izdih napolniti z energijo. Gre za način popolne povezave s partnerjem. »Zavedanje dihanja je ključno pri vsakem izvajanju joge in je temelj za izvajanje tantre,« je povedala kolumnistka in pisateljica tem o spolnosti in ljubezni Wendy Strgar.

Ljubita se z odprtimi očmi

»Ljubljenje z odprtimi očmi je osnovno za ustvarjanje globoke povezanosti med osebama in je veliko težje izvedljivo, kot se morda sprva sliši,« pravi strokovnjakinja za odnose in spolnost Wendy, ki pojasnjuje, da je marsikomu občutek, da je viden, sprva zelo neprijeten.

Nikar ne hitita!

Če ne marate predigre, potem tantra ni za vas. Njen osnovni element je namreč v tem, da se stvari odvijajo počasi in čutno, kar pomaga pri podaljševanju erekcije in pri stalnem povečevanju spolne energije. Ves čas se osredotočajta drug na drugega, če vam misli začnejo uhajati pa jih ravno tako kot pri meditaciji usmerite nazaj na partnerko.

erotična masaža
erotična masaža FOTO:

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369