Moskisvet.com
bankirja

Erotika

Seks v banki: Posneli so ju iz sosednjega lokala!

N.J.
03. 02. 2015 09.48
17

"Čestitam moškemu, ki je opravil depozit na banki," je samo eden izmed številnih komentarjev, ki so se vsuli pod fotografije in posnetek para, ki se je strastem predal na mizi v pisarni banke. In to vsem na očeh!

bankirja
bankirja FOTO: YouTube

Da se ljubezenske afere na delovnem mestu dogajajo, ni nobena skrivnost. Par iz Nove Zelandije, iz mesta Christchurch, je še en dokaz za to.

seks v banki - 3
seks v banki - 3 FOTO:

Bančna uslužbenca sta se strastem predala v pisarni, česar ne bi nihče vedel, če se to le ne bi zgodilo pri prižgani luči, ko je bila zunaj tema, na oknih pa nikakršnih žaluzij, zaves. Rezultat ni bil le, da sta uživala onadva, temveč se je ob tem zabavala še množica radovednežev v sosednjem lokalu, ki ju je ves čas opazovala, nastal pa je tudi videoposnetek, ki je pristal na spletu. "Ugasniti bi morala luči," je nekdo komentiral na spletu.

Kot poročajo mediji, je v sosednjem lokalu tedaj celo nastopala glasbena skupina, ki pa je, ko so opazili ta zanimivi prizor v pisarni, prenehala igrati. Vodstvo podjetja Marsh Ltd, kjer je prišlo do vročega odnosa med uslužbenca, menda že preiskuje dogodek, identiteta uslužbencev pa ostaja skrivnost, čeprav v podjetju točno vedo, za koga gre. Grant Milne, izvršni direktor Marsh Ltd ni komentiral, ali sta se uslužbenca vrnila v službo ali ne, so pa zoper oba uvedli disciplinski postopek, zaradi česar bi lahko izgubila službo. "Takšno obnašanje za nas ni dobra reklama. Razočarani smo," je dejal in dodal, da takšne publicitete ni želel niti par in da je težava spleta prav ta, da ni mogoče nadzirati dogajanja.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376