Moskisvet.com
Marica Pellegrinelli - 2

Erotika

In potem je varuška ostala brez modrčka ...

N.J.
25. 10. 2013 14.44
9

Boljša polovica italijanskega pevca Erosa Ramazzottija Marica Pellegrinelli si je z njuno dvoletno hčerko Raffaello Mario privoščila sproščujoči dan na plaži v družbi varuške.

Italijanska lepotička Marica Pellegrinelli te dni svoje brezhibno telo ponosno razkazuje na plaži v Miamiju, kjer uživa skupaj s svojim partnerjem, italijanskim zvezdnikom Erosom Ramazzottijem.

Medtem ko se je s hčerko Raffaello Mario in varuško igrala v oceanu pa je varuška utrpela rahlo 'nezgodo'. Ko je privzdignila deklico, je ta namreč zagrabila za trakec na njenih kopalkah, ko ga je potegnila pa so se ji kopalke odvezale. In ups, njena dojka je pogledala na plano. Nič hudega. Varuška je hitro popravila kopalke, z Marico pa sta nadaljevali tam, kjer sta ostali - Raffaello sta še naprej učili plavati. Eros in Marica sicer rada 'počitnikujeta' na floridski obali. V Miamiju sta se namreč mudila že avgusta.
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400