Moskisvet.com
Kelly Brook

Erotika

Nehote jo je pokazala ...

N.J.
20. 09. 2013 14.18
5

Ni skrivnost, da se britanska starleta Kelly Brook rada nastavlja fotografskim objektivom. Če vedno poskrbi, da je videti do potankosti urejena, pa ji včasih 'spodrsne'. Pa ne v smislu urejenosti, temveč popusti na področju damskega obnašanja.

Kelly Brook ni sramežljiva. To vedo že vsi, ki so kadarkoli slišali zanjo. Če oblačila običajno odvrže in svoje obline nastavlja namenoma, pa ji kdaj pa kdaj tudi kaj uide. Nedavno je tako zopet na ogled postavila svoje mednožje in (tokrat) bele spodnjice. Paparaci so jo ujeli ravno, ko se je tlačila v avtomobil po večerji v eni od londonskih restavracij, pri čemer se ji je krilce nerodno spodvihalo in izpod njega so zazijale bele spodnjice. Kako ljubko!

A to ni prvič, da je Kelly pokazala spodnjice, nedolgo nazaj jih je pokazala prav tako v Londonu, a ne po večerji temveč po snemanju prizorov za film Taking Stock. Gre za novodobno različico zgodbe o gangsterskem paru Bonnie and Clyde, ki se odvija v Londonu in Parizu.

Ponosna na svoje obline

Kelly je že velikokrat spregovorila o tem, kako ponosna je na svoje obline. Dejala je, da je dodatni kilogrami prav nič ne skrbijo ali motijo. Ker je več let trenirala balet, je njeno telo še danes dobro utrjeno in hitro pride v formo. Prav zaradi svoje samozavesti in zadovoljstva pa lepotička redno polni rumene medije, predvsem s svojimi razgaljenimi fotografijami, ki se jih njeni oboževalci nikakor ne morejo naveličati.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470