Moskisvet.com
Nicole

Erotika

Igralka polna modric zaradi grobega seksa

S.C.
28. 01. 2013 11.53
0

Svetovni mediji so se razpisali o priznanju igralca Johna Cusacka, ki je za film The Paperboy posnel nekaj divjih seksualnih scen z Nicole Kidman, te pa so pustile boleče posledice na igralkinem telesu.

45-letna hollywoodska igralka Nicole Kidman je s soigralcem Johnom Cusackom v filmu The Paperboy posnela nekaj vročih prizorov, ki so med tistimi, ki so si film že ogledali, dvignili kar nekaj prahu in poželi ostre kritike. Kadri divjega in na trenutke tudi nasilnega seksa so zahtevali svoj davek, Nicole je bila namreč po snemanju polna modric. "Z Nicole se nisva niti dobro poznala, pa sva že prvi dan posnela grobe seksualne prizore. Bal sem se že, da jo bom poškodoval, a je bila neustrašna in popolnoma profesionalna. Naslednji dan je prišla na snemanje polna modric, ki so jih nato prekrili z ličili," je povedal John. Sicer je Nicole že večkrat dokazala, da je igralka na mestu in svoje vloge vedno izpelje 100-odstotno, tako da nihče ni dvomil, da se ne bi izkazala tudi tokrat.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376