Moskisvet.com
masturbacija

Erotika

Igralka masturbira v zadnji vrsti kina!?

S.C.
18. 01. 2013 15.55
12

Čeprav je srečno vezana, je ameriška igralka s svojo objavo na Twitterju marsikoga pustila brez besed. Številni se zdaj sprašujejo, le zakaj jih takrat ni bilo v kinu, da bi bili priča vročim igricam.

Anna
Anna FOTO: Facebook

Uh, nikoli več ne bom šla v kino gledat filma, v katerem igra Ryan Gosling. Očitno mastrubacijo v zadnji vrsti kina še vedno dojemajo kot neprimerno,“ je na Twitterju objavila 27-letna ameriška pevka in igralka Anna Kendrick.

S to potezo je med svojimi oboževalci dvignila veliko prahu, mediji pa so njene besede zagrabili kot kost in mnogi se sprašujejo, le kolikokrat se je lepotička dejansko poigrala v kinu med gledanjem filmov, v katerih se pojavi seksi Ryan Gosling.

Zadnji, z naslovom Gangster Squad, jo je očitno še posebej navdušil, glede na to, da je svoje poredne misli in po vsej verjetnosti tudi dejanja delila z oboževalci. Večini se zdi njena objava povsem simpatična, a kljub temu, da je sicer že večkrat priznala simpatijo do postavnega Ryana, je Anna že dobra tri leta srečno zaljubljena v režiserja Edgarja Wrighta.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376