Moskisvet.com
Ženska na kolenih pred moškim

Erotika

’Hotela sem mu ga samo povečati!’

S.C.
29. 04. 2015 11.06
11

Sharon in Mike Tierney sta malce nenavaden zakonski par iz Sydneyja. Nenavaden zato, ker si delita dobesedno vse, med drugim drug drugega depilirata tako rekoč po vsem telesu, tudi po intimnih predelih. Vse lepo in prav, a kmalu bi se eden njunih tovrstnih lepotnih ritualov končal z grozljivimi posledicami.

Zakonca
Zakonca FOTO: Facebook

Čeprav si nekateri zakonci delijo tako rekoč vse, le redko kdo svojemu srčnemu izbrancu oziroma izbranki dovoli urejanje grmička tam spodaj. A Sharon in Mike Tierney s ponosom priznata, da drug drugemu odstranjujeta dlačice iz nosu, izpod pazduh in tudi z intimnih predelov. Mimogrede, Sharon se tudi sicer ukvarja z depilacijo in na možu v bistvu ’trenira’. Na ta način sta še bolj povezana, čeprav se mnogi zgražajo nad njunim početjem. A konec koncev je to njuna stvar in nekaj povsem naravnega.

Kot sta priznala, se jima je nekega dne zgodila nezgoda, ki bi se lahko končala veliko slabše kot se je. Mike je prosil svojo najdražjo, da mu enkrat za spremembo ’tam spodaj’ odstrani kar vse dlačice, saj bo tako njegov korenjak zagotovo vsaj videti večji. Seveda mu je Sharon z veseljem ugodila, vzela v roke britvico in se lotila dela. Nato pa … ups!

Z ostrim rezilom britvice je naredila malce bolj grobo in hitro potezo, pri čemer se je iz penisa ulila kri, Mike pa je začel vreščati od bolečine. Oba sta se ustrašila, a na srečo rezilo ni poškodovalo bistvenega dela, tako da ni bilo hujših posledic. Nesrečnik je šel nato v bolnišnico, a čeprav se je skoraj ugreznil od sramu, je v tej zgodbi nekaj pozitivnega. Številni so namreč izvedeli, s čim se njegova žena ukvarja in tako je dobila nekaj novih strank.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376