Moskisvet.com
Zrće - 20

Erotika

Golota, razvrat in seks pri sosedih?

N.J.
04. 04. 2014 15.51
31

Kot kaže, nič več! Plaža Zrće na hrvaškem otoku Pag je nekdaj predstavljala oazo miru in oddiha, kraj, kamor so se domačini in turisti namenili, da bi se odmaknili od vsakdanjega vrveža in stresa.

Zrće - 20
Zrće - 20 FOTO: Facebook
No, z leti so se Zrće začele spreminjati v jadransko točko razvrata, divjih zabav in golote, kamor so se v poplavah zgrinjali mladi, da bi potešili svoje nagone, a očitno je domačinom le prekipelo.

Poletje se nevzdržno približuje in čeprav so plaže na Pagu danes osamele in prazne, bodo že čez nekaj mesecev Zrće prizorišče raznovrstnih zabav. Zanimivo za mlade obiskovalce, a nadležno za domačine, še posebej, ko se opita in razpoložena mladina začne zvečer s plaže seliti na mestne ulice in v središče mesta, kjer razbijanje steklenic, glasno vpitje in seks na vsakem vogalu resnično niso zaželeni.

Toda krajani so se odločili: najbolj priljubljena plaža na Jadranu, Zrće, od letos naprej ne bo več lokacija za divje in razvratne zabave mladih. Domačini so namreč stopili skupaj, vpeljati pa želijo turistični bonton. Vsako neprimerno obnašanje a mestnih ulicah bo sankcionirano - najprej z opomini in kasneje z denarnimi kaznimi. Kot poroča Dnevnik.hr, je cilj domačinov ta, da bi z redom in skrbjo za varnost privabili tudi druge skupine turistov.

Zrće - 28
Zrće - 28 FOTO: Facebook

Ne le, da bo sankcionirano razgrajanje po mestu, odslej bo prepovedano, razen seveda na plaži, tudi sprehajanje v kopalkah. Prepovedano bo tudi opijanje na ulicah. Za red bodo skrbeli mestni redarji, najprej z ustnimi opomini, kasneje z denarnimi kaznimi. S 1000 hrvaškimi kunami bodo kaznovani posamezniki, ki bodo goli kjerkoli izven nudističnih plaž, posamezniki, ki bodo ležali, spali ali uživali alkohol na javnih površinah in kršili javni red in mir. Bo družinski turizem zahvaljujoč novim pravilom končno zaživel? Bomo videli.

Zrće - 29
Zrće - 29 FOTO: Facebook

 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479