Moskisvet.com
Gola navijačica

Erotika

Gola navijačica, o kateri danes govori ves svet!

J.V.
30. 09. 2014 11.28
11

Potem ko so avstralski ragbijaš pometli s konkurenco, se je je 26-letna manekenka Heather McCartney odločila, da celemu svetu pokaže kako strastna navijačica je. Svetlolaska je pred celotnim stadionom odvrgla svoje krpice, njen striptiz pa so seveda zabeležile tudi kamere.

Gola navijačica
Gola navijačica FOTO: Facebook

Čeprav so bili ragbijaši kluba Hawthorn tisti, ki jim je uspelo osvojiti zmago, pa je bila 26-letna manekenka Heather McCartney tista, ki ji je na koncu uspelo postati zvezda večera. Za vse prisotne v njeni loži je lepotička pripravila nepozaben šov in zaplesala vroč striptiz, tekom katerega je odvrgla vsa oblačila.

Medtem ko je bila njena predstava večini zelo všeč, pa policisti nad njo niso bili prav nič navdušeni. Možje v modrem so lepotičko zaradi neprimernega vedenja aretirali in jo čez noč zaprli za zapahe. »Oni so zmagali, jaz sem se pa slekla. Bil je nepozaben dan, bilo je fantastično!«

Njene razgaljene fotografije so že pricurljale na splet in večina njenih moških oboževalcev je z nastopom mlade manekenke zelo zadovoljna.
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414