Moskisvet.com
Naike Rivelli - 4

Erotika

Pevka objavila video, kako gola uživa v termah ...

N.J.
05. 03. 2014 07.58
4

Kar se tiče Naike Rivelli, provokacij in golote, meja ni. 39-letnica, ki s svojim golim telesom rada vzburja in zapeljuje, je na družbenem omrežju Twitter tako objavila nov vroči posnetek.

"Ne bi rada razočarala svojih oboževalcev s preveč cenzure," je na svojem Twitter profilu ob posnetku, na katerem popolnoma gola stoji ob bazenu v termah, čivknila Naike Rivelli, 39-letna hči italijanske filmske igralke Ornelle Muti.

Naike si je po manjši prometni nesreči, v kateri si je lažje poškodovala vratne mišice, privoščila kratek oddih v toskanskih termah Bagno Vignoni. Na oddih jo je povabila mama, da bi ji pomagala pri okrevanju, Rivellijeva pa je trenutek takoj izkoristila za erotično samopromocijo. No, nič novega za Naike, ki s svojim telesom neprestano vzbuja pozornost. Potem, ko je Instagram cenzuriral njen profil zaradi preveč eksplicitnih vsebin, se je odločila svoje gole fotografije in posnetke objavljati na Twitterju. Njeni oboževalci so nad tem prav gotovo navdušeni.
 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470