Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Gola in 'umazana': nikoli videne Madonnine fotografije

N.J.
13. 03. 2013 10.53
51

Kontroverzni fotograf Steven Meisel je kraljico popa fotografiral v izjemno provokativnih in seksi položajih. Fotografije so nastale v 90. letih, v pevkinem najbolj divjem življenjskem obdobju, do zdaj pa javnosti še niso bile predstavljene. Vsaj tako pravijo na spletni stani Egotastic.

Madonna velja za kraljico popa, v 90. letih prejšnjega stoletja pa je veljala za modno ikono, vodilno na gasbeni in modni sceni. Tako kot danes je že takrat uživala v vzbujanju pozornosti s provokacijami in neobičajnimi oblačili, tako je velikokrat pozirala gola in v provokativnih pozah.

Spletna stran Egotastic je nedavno objavila nekatere njene nikoli videne fotografije, ki so delo ameriškega kontroverznega fotografa Stevena Meisela in za katere pravijo, da do sedaj še niso bile javno predstavljene - čeprav smo jih lahko videli že mnogo let nazaj. Na njih je pevka popolnoma gola in v vse prej kot običajnih položajih. Takšno Madonno smo poznali takrat in kot takšno jo poznamo še danes, kajne? 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (51)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376