Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Starši ogorčeni, učenci niti ne ...

M.Č.
09. 10. 2013 11.22
14

21-letna učiteljica španščine v Dallasu se je znašla v zagati. Ko so starši izvedeli, da se je pri svojih 18 letih letih slekla za revijo Playboy, so bili popolnoma ogorčeni.

Cristy Nicole Deweese, ki se je pri 18 letih slekla za revijo Playboy, je povzročila pravi škandal med starši otrok, ki obiskujejo šolo Townview Magnet. Seksi fotografije in videoposnetek takrat zelo mlade študentke so objavljeni na spletu in do njih lahko dostopajo tudi njeni učenci.

Poleg fotografij so starši in učenci na internetu našli video, ki je nastal za kulisami, kjer simpatična Christy razlaga o svojih željah, da bi postala učiteljica španskega jezika. Ne glede na njeno predanost delu bo morda v prihodnosti to oteženo. Eden od staršev otrok pravi, da njena preteklost ne bi smela vplivati na njeno zaposlitev, ni pa zanemarljivo, da je že vplivala na način, kako učenci gledajo nanjo.

»Jo bodo lahko njeni 16- in 17-letni učenci sploh še pogledali, ne da bi si jo predstavljali golo?« je povedal eden od staršev. »Kaj pa dekleta, ki jih uči? Jo lahko spoštujejo kot učiteljico in jim je lahko za vzor?« se sprašujejo drugi.

Šola škandaloznih fotografij ni komentirala, saj pravijo, da gre za osebno zadevo. Če se bo razburjenje umirilo, je mogoče, da mlada učiteljica ne bo imela težav v službi, saj so bile fotografije posnete, preden je nastopila delo v šoli.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414